با پیشرفت و به روز شدن تکنولوژی، تولید سود پرک نیز ترقی یافته و نسبت به قبل در زندگی روزمره، رشد روزافزونی داشته است. با ما همراه باشید تا در خصوص تولید سود پرک ، بیشتر بدانید. همچنین می توانید برای خواندن مطلب 3 کاربرد شگفت انگیز و ناشناخته ی سودپرک، به مقالات قبلی سر بزنید.
تقریبا می توان گفت تولید سود پرک با استفاده از یکی از 3 واحد الکترولیز محلول سدیم کلرید انجام می شود: جیوه، دیافراگم، سلول های غشایی. این فرآیند ها هر کدام تعریف جداگانه دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
از دیرباز الکترولیز توسط آلیاژ جیوه یا سلول های دیافراگم تولید می شده است اما سلول های غشایی تبدیل یون، در بازارهای جهانی سهم زیادی دارند.
در سلول های جیوه، سدیم از سدیم آمالگام جیوه جدا بوده و یون های کلرید، کلرین هستند. آمالگام به ترکیب کاملا جدا جریان می یابد که با آب واکنش نشان می دهد تا محلول هیدروکسید سدیم و گازهای هیدروژن را تولید کند.
سلول های دیافراگم، معمولا توسط سنگ های معدنی تولید می شوند. این سلول ها اجازه می دهند تا جریان شورآب از قطب مثبت به قطب منفی برود اما فضای گاز هیدروژن و کلرین را جدا می کند. از آنجا که یون های هیدروژن تخلیه می شوند، یون های هیدروژن در ترکیب های مثبت با یون های سدیم ذخیره می گردند تا سدیم هیدروکسید یا سود پرک را تولید کنند.
در فرآیند سلول های غشایی، سلول های تبدیل یون مانند مانع در برابر تمامی گازها و مایع های سیال واکنش نشان می دهد و تنها این امکان را می دهد تا یون های سدیم بین ترکیب ها حرکت کند.
امیدواریم ازمطلبی که در خصوص تولید سود پرک و الکترولیز هایی که در این تولید نقش داشته اند، نوشته ایم، راضی بوده باشید.