در این مطلب بر آن هستیم تا از مهمترین مزیت ها و معایب سود پرک برای شما بگوییم. همانطور که می دانید این ماده یکی از پر کاربردترین محلول های شیمیایی بوده و در زندگی روزمره و صنایع مختلف، کارایی های متنوع و زیادی دارد. با ما همراه باشید تا از این محلول بیشتر بدانید. پیشتر نیز به بررسی 3 الکترولیز تولید سود پرک پرداختیم.
این ماده یکی از مهمترین مواد اولیه برای تولید پلی کربنات، پلیمرها، زنولیت، رزین اپوکسی، فسفات سدیم، سولفات سدیم و حجم کثیری از نمک سدیم می باشد.
این سود به صورت گسترده در اقتصاد بین المللی، و صنایعی که به این محلول نیاز دارند، استفاده می شود. بیشترین استفاده از این سود برای تولیداتی مانند آلومینیوم ، کاغذ، پالایش تنگستن، سیلک مصنوعی، ریون و تولیدات صابون است.
همچنین در کاغذسازی، پاک کننده های صابون، فیبرهای چسبنده، سیک های مصنوعی و کالاهای نخی در صنایع پارچه و مواد نفتی خام و صنایع نفتی، کاربردهای فراوانی دارد.
سود پرک که به هیدروکسید سدیم نیز معروف است، ماده ی جامد سفید رنگی است و با فرمول “NaOH” تولید می شود. این ماده شیمیایی بوده و می تواند باعث آسیب های متعددی بر جسم و بدن شود. در ادامه به معایبی که این سود دارد، اشاره خواهیم کرد.
محلول هیدروکسید سدیم به دلیل قلیایی بودن، سریعا با آب واکنا نشان داده و در بسیاری از موارد می تواند حادثه آفرین باشد. برای نگهداری این محلول می بایست آن را در محیطی پاک و تهویه دار، نگاه داشت.
خاصیت پاک کنندگی و از بین بردن این ماده آنقدر زیاد است که اگر به پوست انسان برخورد کند، خسارت های جبران ناپذیری را ایجاد می کند.
برای همین اگر می خواهید با سود پرک کار کنید، می بایست لباس مخصوصف دستکش و عینک محافظ داشته باشید.