اطلاعاتی درباره ی تولید سود پرک

کاربرد سود پرک
مروری بر کاربردهای سود پرک
اکتبر 7, 2019
سود پرک
چند نکته درباره ی سود پرک
اکتبر 22, 2019

اطلاعاتی درباره ی تولید سود پرک

سود پرک

دراین مطلب بر آن هستیم تا از تولید سود پرک و تجارت های آن صحبت کنیم. از تولیدات و کاربردهای این ماده در بخش های گذشته گفته شد اما شما می توانید برای خواندن مطالب ما و مروری بر کاربردهای سودپرک، به سایت مراجعه کنید.

تولید سود پرک و تجارت آن

تجارت و تولید سود پرک به انواع جامدات و مایعات مطابق با کاربردهای آن به بخش های صنعتی، آزمایشی، تقسیم و طبقه بندی شده است. فلس نیز، شامل تجارت جامدات سود پرک می شود.

ویژگی های کلی سود پرک

سود پرک از رایج ترین ماده ی قوی قلیایی است. اگرچه باعث انفجار و جرقه زدن نمی شود و خطری ندارد، اما با دیگر اسیدها دچار واکنایی می گردد. برای مثال با اسید هیدروکلریک ترکیب و خنثی می شود و حرارت قابل توجهی در عین خنثی شدن، از خود تولید می کند.

باعث زندگ زدگی فلزاتی مانند آلومینیوم، قلع و فلز می شود. در این فرآیند از خود هیدروزن تولید کرده که به طور بالقوه این امکان را دارد تا مانند گاز انفجاری عمل کند.

قابلیت جذب رطوبت، کربن دی اکسید و گوگرد دی اکسید معلق در هوا را دارد. همچنین سریع آب و حل می شود و رطوبت را جذب می کند تا محلول آبی را شکل دهد.

تولید سود پرک

تاثیرات سود پرک بر بدن انسان

مواد قلیایی در از بین بردن پروتئین ها تاثیر دارد که در عمیق ترین بافت ها نفوذ می کند؛ مگر اینکه مواد قلیایی را به طور کامل از بدن پاک کرد.در کل، اگر مواد قلیایی به چشم وارد شود، به دلیل آنکه بافت چشم ها سریعا تحت تاثیر قرار می گیرد و زخم باز هستند، بر روی بینایی تاثیر گذاشته و حتی موجب نابینایی می شود. بنابراین هنگام استعمال و استفاده از آنها باید احتیاط کرد.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
کاربرد سود پرک در تولید دارو

تولید سود پرک اگر به صورت مایع باشد در قوطی ها و مخزن های سه گوش، ذخیره می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + چهارده =

با ما در تماس باشید