مروری بر کاربردهای سود پرک

فرایند تولید سود پرک
سپتامبر 25, 2019
سود پرک
اطلاعاتی درباره ی تولید سود پرک
اکتبر 15, 2019

مروری بر کاربردهای سود پرک

کاربرد سود پرک

تعریف سود پرک

سود پرک چیست

سود پرک یا هیدروکسید سدیم، قلیایی همه کاره است.برای خواندن و دیدن مطلب فرآیند تولید سود پرک، می توانید به سایت ما مراجعه کنید. این سود، بیشتر در صنعت خمیر کاغذ و کاغذسازی، آلومینیوم، صابون سازی و مواد شوینده و تولیدات نفتی و شیمیایی، کاربرد دارد. دیگر کارکردهای این ماده شامل استفاده در تصفیه ی آب، صنایع غذایی، صنعت نساجی، پردازش فلز، کار در معدن، شیشه سازی وغیره می باشد. تقریبا سه چهارم خط تقاضای تولید ناخالص ملی با این ماده افزایش یافته است.

بازار کار

یکی از بزرگترین مشتری های سود پرک صنعت خمیر کاغذی و کاغذ است که در فرآیند خمیرسازی و سفید کننده و بازیافت کاغذ جوهر افشان و تصفیه ی آب، از این سود استفاده می شود. رشد جهانی آن وابسته به سطح تولید ناخالص ملی است.

تولید آلومینا از بوکسیت اصلی ترین هدف کاربردی این ماده می باشد. افزایش میزان تقاضای آن از سطح تولید ناخالص داخلی با افزایش درخواست آلومینیوم، گسترش یافته است. درحالیکه مصرف این ماده در پالایش آلومینا نزدیک به 11 درصد از میزان تقاضای جهانی است، از این مصرف در نیمی از معاملات جهانی ، استفاده می شود.

کاربردها

سود پرک ماده ی خام اولیه در دامنه ی وسیعی از صنایع شیمیایی است. این ماده به عنوان ماده ی میانی  و واکنا در فرآیند است که مایع محلل، پلاستیک، مواد شیمیایی، سفیده کننده، مواد چسبنده، روکش، آفت کش، رنگ کاری، جوهرزنی و دارو سازی، تولید می کند. همچنین از این ماده برای بی اثر کردن زباله های اسیدی و از بین بردن اثرات اسیدی گازهای گلخانه ای استفاده می شود.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
بررسی 3 فاکتور مهم سود پرک

دیگر کاربردهای این ماده، شامل صابون سازی و یا تبدیل چربی، پیه و روغن های گیاهی در صنعت صابون سازی و در ماده ی فعال از بین برنده ی سطحی، پاک کننده ی قوی است. در مواد نفتی خام و صنایع گازهای طبیعی برای از بین بردن مواد اسیدی از هیدروکربن ها و گازهای گلخانه ای، از سود پرک استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + هفده =

با ما در تماس باشید