برای تهیه سود پرک لازم است تا عوامل متعددی را مورد بررسی قرار دهید.
در مطالب قبلی شما را با برخی از کاربرد های مهم سود پرک آشنا کردیم.
در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد این نوع محصولات به دست آورید.
گفتیم که از سدیم هیدروکسید در داروسازی، تولید برق و باطری و همچنین تصفیه آب استفاده می شود.
یکی دیگر از کاربرد های سود پرک استفاده از آن ها در صنایع غذایی می باشد. سدیم هیدروکسید در صنایع غذایی بسیار کاربردی است. این ماده باعث حالت چیپسی و ترد شدن مواد خوراکی می شود.
همچنین برای تهیه کنسرو های گوجه فرنگی، سیب زمینی و همچنین سایر سبزیجات و میوه ها نیز از این ماده برای پوست کندن راحت تر آن ها استفاده می شود. همچنین سدیم هیدروکسید از رشد باکتری ها و قارچ ها در مواد غذایی جلوگیری می کند.
در طی روند ساخت کاغذ از مشتقات سدیم برای آماده سازی چوب استفاده می شود. برخی از این مواد شامل سدیم سولفید و همچنین سدیم هیدروکسید می باشند. استفاده از این مواد باعث می شود تا سلولز چوب که در تولید کاغذ نقش مهمی دارد راحت تر به دست آید. همچنین در روند بازیافت کاغذ از این ماده برای استفاده مجدد در کاغذ سازی استفاده می شود.
از این ماده برای پاکسازی مواد اولیه در تولید محصولات چوبی استفاده می شود. در تولید کابینت های چوبی و همچنین وسایل چوبی منزل نیز از سود پرک برای بلیچینگ و پاکسازی محصولات چوبی استفاده می شود.
برای استخراج طبیعی آلومین از سدیم هیدروکسید استفاده می شود. از آلومین در تولید مواد مختلفی از جمله آلومینیوم، فویل، قوطی و همچنین قطعات هواپیما ها و … استفاده می شود.
برای تهیه بهترین انواع سود پرک می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.